威而鋼

性愛是一種探索和發現自己身體和情感的過程。隨著時間的推移,男性不得不靠吃威而鋼維持勃起強度。

大樹藥局威而鋼

https://www.christian-oerlemans.net

Christian Oerlemans Thema’s &Tekstenmobiel +31653130151 – tekstschrijver, auteur, columnist – info@christian-oerlemans.netChristian Oerlemans Thema’s &TekstenZoekenHoofdmenuHomeVerhalen en essaysGedichtenColumnsProstaat KankerSchrijvenUitgelichtGeplaatst op 25 december 2018Al die handelingen die je verricht voordat je eindelijk eens een keer gaat schrijven.Ik bedoel; je bent van plan te gaan schrijven als je opstaat, maar er komt iets tussen.Eerst koffie, uiteraard. Dan ligt daar de krant, ja die moet je even inkijken. Stel je hebt een huisdier, dan moet die ook aandacht hebben natuurlijk. Bovendien begint je vrouw een gesprek over een lekkende dakgoot of ander huiselijk ongemak, net op het moment dat je op weg bent naar je schrijfkamer. Stel dat je een vrouw hebt. Of een schrijfkamer.

Flaptekst van De Carrière en de dood.

Op maandagmorgen om negen uur wordt Markus Michielsen, algemeen directeur van Bloemendal & Michielsen, Styling en Design Company, dood aangetroffen in zijn kantoor, ruggelings op zijn designbank, alsof hij daar door een reuzenhand is neergesmeten.
Dronkenschap is de unanieme vaststelling van de rechercheurs. Een zuippartij gevolgd door een hartaanval. Zoiets komt voor. De lege whiskyfles op het tapijt en de vele dubbelgevouwen bierblikjes vormen trouwens een duidelijke aanwijzing, evenals de omgevallen bureaustoel en de op de grond gevallen asbak met rondom verspreid sigaretten- en sigarenpeuken. De eerste verdachte is zijn compagnon, Willem Bloemendal niet bepaald een helder licht, met een moeilijk verleden en een innige vriendschap met koning alcohol. Maar wat is de rol van Liza van der Linden, de welgevormde secretaresse van het onfortuinlijke zakenduo? En wat staat er in het testament van de vrouw van Michielsen, die overigens hele goede contacten had met Willem. Heeft de ex van Willem er misschien ook wat mee te maken? Allemaal raadsels die via een ingenieus web door dit heerlijk vlotte en humoristische verhaal zijn geweven.
Christian Oerlemans laat met dit boek zien dat hij zich als schrijver steeds meer heeft bekwaamd in de kunst van de satire en de humoristische schets. Niet verwonderlijk, zo”n geoefende hand, voor deze oud-reclametekstschrijver, die onder andere de inmiddels gevleugelde kreet “Even Apeldoorn bellen” heeft bedacht.