威而鋼

性愛是一種探索和發現自己身體和情感的過程。隨著時間的推移,男性不得不靠吃威而鋼維持勃起強度。

大樹藥局威而鋼

https://www.christian-oerlemans.net

Christian Oerlemans Thema’s &Tekstenmobiel +31653130151 – tekstschrijver, auteur, columnist – info@christian-oerlemans.netChristian Oerlemans Thema’s &TekstenZoekenHoofdmenuHomeVerhalen en essaysGedichtenColumnsProstaat KankerSchrijvenUitgelichtGeplaatst op 25 december 2018Al die handelingen die je verricht voordat je eindelijk eens een keer gaat schrijven.Ik bedoel; je bent van plan te gaan schrijven als je opstaat, maar er komt iets tussen.Eerst koffie, uiteraard. Dan ligt daar de krant, ja die moet je even inkijken. Stel je hebt een huisdier, dan moet die ook aandacht hebben natuurlijk. Bovendien begint je vrouw een gesprek over een lekkende dakgoot of ander huiselijk ongemak, net op het moment dat je op weg bent naar je schrijfkamer. Stel dat je een vrouw hebt. Of een schrijfkamer.

Info

 

Voorpagina omslag
OP WEG NAAR DE NOORDKAAP
te koop via internet en de boekhandel. € 18
 

 

 

MIJN LEVEN GEDREVEN DOOR DE MAGIE VAN HET WOORD.

Kasten vol teksten, gedachten en gedichten, opschriften en bijschriften, boeken en bundels, verhalen en vertalen, stukjes en stukken, liedjes en verdrietjes.

Na een korte loopbaan op zee, een vaarbaan dus eigenlijk, besloot ik dat het schrijverschap mijn roeping was.

Mijn inkomen verwierf ik door werkzaamheden als typist voor een uitzendbureau en mijn pennenvruchten publiceerde ik geheel belangeloos in literaire geschriften. Er verschenen zelfs reisverhalen van mij in tijdschriften, waarvoor ik karig gehonoreerd werd. Deze verhalen waren gebaseerd op mijn reis door Scandinavië (Op weg naar de Noordkaap), waar ik driekwart jaar verbleef en uiteenlopende werkzaamheden verrichtte, zoals bordenwassen, stratenmaken en staalbewerking in een bedrijf bij de ertsmijnen in noordelijk Kiruna.

Na een korte periode als journalist besloot ik iets anders te gaan doen. Een goede kennis merkte op dat schrijvers véél geld konden verdienen als copywriter. Simon Carmiggelt deed het en Pieter Goemans en Jan Holsbergen en Ferdinand Langen en Godfried Bomans en Annie M.G… kortom, wie schrijven kon vulde z’n zakken met de opbrengst van woorden.

In die tijd begon ik ook met het schrijven van liedjes – een liedje is tenslotte een gezongen gedicht – voor verschillende artiesten, meestal met muziek van Cor Lemaire. Een aantal is terug te vinden in mijn gedichtenbundel “Oude Liefde”.

Schrijven werd gaandeweg mijn leven en – toegegeven – prettig inkomen. Inmiddels heeft iedereen in Nederland wel eens wat van mij gelezen, al was het maar een tekst van de Hema of een advertentie voor Saab. En wie kent niet Even Apeldoorn bellen!?

Er verschenen boeken bij Bruna en Thieme en daarnaast schreef ik over het communicatievak, hoofdstukken in handboeken zoals van Kluwer, columns in NieuwsTribune, het jubileumboek van de Art Directors Club Nederland, het beste uit 25 jaar Nederlandse reclame en grafische vormgeving.

Na mijn vertrek uit de reclamewereld schreef ik gewoon door: bijvoorbeeld het prachtige kijk/leesboek over kunstenares Will Kellermann: ‘het Romantisch Avonturisme’. En het boek over kunstenaarsmodel Maria: ‘een Model Mens’. En tweeMannen je sluipmoordenaar - omslag romans: ‘Het Slechte Pad’ en ‘De Carrière en de Dood’. En ‘Op weg naar de Noordkaap’ (1959). En ‘Oude Liefde’. En een licht erotisch boekje ‘Vrouwen zijn om op te vreten’. En een lichtvoetig-serieus boekje over Prostaatkanker getiteld ‘MANNEN je sluipmoordenaar heet testosteron’. Recent uitgekomen de gedichtenbundel “Tijd van Leven”, te bestellen bij uitgever Elikser.

Allemaal te koop via boekhandel of internet.

Op deze website een selectie van mijn verhalen en gedichten.Tevens vindt u columns van mij in literair tijdschrift Extaze. (www.extaze.nl).
Ik zou zeggen, lees mij.